• 全国政协十三届一次会议闭幕 2019-07-12
  • French PM to visit China 2019-07-12
  • 今日武汉中考考生可看考点考场 进行英语听力试听 2019-07-07
  • 人体-热门标签-华商生活 2019-06-29
  • 多点供给,才能少点人气-光明时评 2019-06-26
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2019-06-20
  • 国家人社部“支持鄱阳湖生态经济区建设专家服务上饶行”活动启动 雷平出席活动并致辞 2019-06-20
  • 网站首页学校简介 春考资讯 春考培训 春考一对一 教师专栏 图书通道 专本推荐 就业推荐
    • (1) 2020年天津春季高考“基础补习班”——数学、英语热招中?。?)2020年“高中春季高考六日班”热招中!报名电话:022-86694186;苗老师:15522260229;王老师:15692233192。报名QQ:799835647!13年春考培训经验!值得信赖!
    您所在位置:首页 >> 师生教、学成果展示区(数、英) >> 天津春季高考英语堂测3
    天津春季高考英语堂测3
    天津春季高考英语堂测3
    所属分类:师生教、学成果展示区(数、英) 发布于:2012年6月27日 点击次数:2700

     

    天津春季高考英语堂测3

    单项选择:

    1. Many people find ____ hard to understand the southerners.

    A. that                B. this              C. it             D. how

    2. The village is far away from here indeed. It’s ____ walk.

    A. a four hour         B. a four hour’s    C. a four-hours      D. a four hours’

    3. They have invited me to their party, ____ is kind of them.

    A. this        B. that             C. which           D. it

    4. They offered her a house for $100,000, ____ it was worth.

       A. as much as twice    B. as much twice as   C. as twice much as   D. twice as much as

    5. _____ from the top of the high mountain, the buildings look smaller.

      A. To see        B. Seeing        C. Seen          D. Being seen

    6. The train ________ when I got to the station.

       A. had already left             B. have already left   C. had already leave           D. has already left

    7. Do you know Mrs. Jackson, ____ daughter is a famous poet?

       A. which   B. whom   C. who    D. whose

    8. The teacher asked us ____ so much noise while there are other classes having lessons.

      A. don’t make   B. shouldn’t make               C. not to make D. not making

    9. ____ the classroom, the students went to the playground to watch the football match.

      A. To clean        B. Having cleaned    C. Cleaned              D. Cleaning

    10. I think you’d better ____ your spare time better.

      A. employ        B. hire          C. make use of   D. share

    11. It is I who ____ your true friend.

    A. is              B. are              C. am                 D. be

    12. If ____ green, the door might look more beautiful.

      A. paint             B. painted           C. to paint D. painting

    13. _____ computer is more expensive than ______.

      A. His; my       B. Her; his      C. Hers; mine    D. My; her

    14. My teacher was made ___ his teaching because of poor health.

       A. giving up         B. to give up        C. given up            D. give up

    15. A worker and writer ____ going to give us a report next Sunday.

       A. are          B. is           C. were            D. was

     

    参考答案:

     

    1 C

    2 D

    3 C

    4 D

    5 C

    6 A

    7 D

    8 C

    9 B

    10 C

    11 C

    12 B

    13 B

    14 B

    15 B

     

    版权所有 天津春季高考培训 技术支持:陆之屿科技 后台管理
    批准文号:南教成[2005]14号   地 址:天津市红桥区光荣道竹山路3号教学楼107室天津春季高考办公室
    电 话:022-86694186   联系人:苗老师、王老师、崔老师、温老师、庞老师、李老师、徐老师
    关于我们::招聘英才::合作加盟::版权声明::联系方式::客户服务::勇士vs独行侠比赛直播
    ICP备案许可证编号:津ICP备12005666号-1 津教备0352号 
  • 全国政协十三届一次会议闭幕 2019-07-12
  • French PM to visit China 2019-07-12
  • 今日武汉中考考生可看考点考场 进行英语听力试听 2019-07-07
  • 人体-热门标签-华商生活 2019-06-29
  • 多点供给,才能少点人气-光明时评 2019-06-26
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2019-06-20
  • 国家人社部“支持鄱阳湖生态经济区建设专家服务上饶行”活动启动 雷平出席活动并致辞 2019-06-20
  • 魔术贴 电影海底总动员1全集免费 德甲纽伦堡对沙尔克04 4月28公牛vs篮网 悉尼fc对墨尔本胜利比分 华丽摇滚援彩金 澳门五分彩开奖结果 3d中国象棋真人游戏 全年资料9肖 戴子郎21点胜算法 网球规则与得分 好运彩35选7 篮球巨星网址 魂斗罗归来哪个橙枪好 三国杀马谡 足球联赛