• 全国政协十三届一次会议闭幕 2019-07-12
  • French PM to visit China 2019-07-12
  • 今日武汉中考考生可看考点考场 进行英语听力试听 2019-07-07
  • 人体-热门标签-华商生活 2019-06-29
  • 多点供给,才能少点人气-光明时评 2019-06-26
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2019-06-20
  • 国家人社部“支持鄱阳湖生态经济区建设专家服务上饶行”活动启动 雷平出席活动并致辞 2019-06-20
  • 网站首页学校简介 春考资讯 春考培训 春考一对一 教师专栏 图书通道 专本推荐 就业推荐
    • (1) 2020年天津春季高考“基础补习班”——数学、英语热招中?。?)2020年“高中春季高考六日班”热招中!报名电话:022-86694186;苗老师:15522260229;王老师:15692233192。报名QQ:799835647!13年春考培训经验!值得信赖!
    您所在位置:首页 >> 师生教、学成果展示区(数、英) >> 天津春季高考英语堂测4
    天津春季高考英语堂测4
    天津春季高考英语堂测4
    所属分类:师生教、学成果展示区(数、英) 发布于:2012年6月27日 点击次数:2600

     

    天津春季高考英语堂测4

    I have tried many ways to be   16  . I don't wear a sweater when I   17  , and two days ago I walked in the   18   without my shoes. But so far nothing   19  . Debbie once told me about a boy in her class who liked   20   school. He would rub(摩擦) the end of the thermometer (温度计) until it went   21   to 39. Then he'd put it in his mouth and his mother would think he was   22   ill.

        This morning I tried doing that but it   23   went above 35 and I rubbed it for ten   24  . So I held the thermometer   25   the light on my desk and it went up to 40. I thought I'd put it in my mouth and walk downstairs like that.  26   my mother would take it out and she would be   27   when she saw that I was rather ill.

    The only trouble was I didn't know the thermometer would be so   28  , As soon as I put it into my mouth I burnt my tongue(舌头)! I spit () the thermometer out. It fell   29   the floor but it   30  .

        16. A . well         B. fine         C. ill         D. bad
      17. A . could        B. should         C. must         D. might
      18. A . water        B. rain         C. sun         D. wind
      19. A . happens     B. happened    C. will happen    D. has happened
      20. A . being away from            B. leaving     C. staying at                   

     D. being out of
      21. A . on             B. down         C. up         D. off
      22. A . really        B. real         C. bad         D. badly
      23. A . can't         B. not         C. never        D. didn't
      24. A . seconds     B. hours         C. minutes     D. moments
      25. A . near         B. near to     C. next         D. next to
      26. A . When        B. Then         C. So         D. If
      27. A . worried     B. surprised     C. happy     D. frightened
      28. A . cold         B. hot         C. warm         D. cool
      29. A . off         B. down         C. to         D. on
      30. A . didn't break    B. didn't broke    C. wasn't broken D. was broken

     

    参考答案:

    16 C

    17 B

    18 B

    19 D

    20 A

    21 C

    22 A

    23 C

    24 C

    25 D

    26 B

    27 A

    28 B

    29 D

    30 C

     

    版权所有 天津春季高考培训 技术支持:陆之屿科技 后台管理
    批准文号:南教成[2005]14号   地 址:天津市红桥区光荣道竹山路3号教学楼107室天津春季高考办公室
    电 话:022-86694186   联系人:苗老师、王老师、崔老师、温老师、庞老师、李老师、徐老师
    关于我们::招聘英才::合作加盟::版权声明::联系方式::客户服务::勇士vs独行侠比赛直播
    ICP备案许可证编号:津ICP备12005666号-1 津教备0352号 
  • 全国政协十三届一次会议闭幕 2019-07-12
  • French PM to visit China 2019-07-12
  • 今日武汉中考考生可看考点考场 进行英语听力试听 2019-07-07
  • 人体-热门标签-华商生活 2019-06-29
  • 多点供给,才能少点人气-光明时评 2019-06-26
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2019-06-20
  • 国家人社部“支持鄱阳湖生态经济区建设专家服务上饶行”活动启动 雷平出席活动并致辞 2019-06-20
  • 河南11选5走势图百度乐彩网官网 以太坊行情最新价格美元 雷州七星彩 黑龙江时时彩遗漏数据 江苏快3选号 浙江20选5综合走势 中国体育彩票排列三走势图 寻仙手游礼包 猎鱼达人3d电脑版官网 重庆百变王牌直播观看 杂技群英会走势图 广东快乐10分开奖走势图带预测 手游棋牌app 新疆时时彩推荐好吗 下载甘肃快三软件 辽宁35选7今天开奖吗